
Έλσα Κορνέτη: Ο ήρωας πέφτει, Εκδόσεις των φίλων
- Post author:Παυλίνα Παμπούδη
- Post published:22 Ιανουαρίου 2022
- Post category:Βιβλία που εντοπίσαμε / ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ
Παυλίνα Παμπούδη
Η Παυλίνα Παμπούδη σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου (Ιστορία – Αρχαιολογία) και παρακολούθησε μαθήματα Μαθηματικών στη Φυσικομαθηματική Σχολή και ζωγραφικής στην Σχολή Καλών Τεχνών στην Αθήνα και στο κολέγιο Byahm Show School of Arts του Λονδίνου.
Έχει εκδώσει μέχρι στιγμής 15 ποιητικές συλλογές, 3 βιβλία πεζογραφίας, περισσότερα από 40 βιβλία δήθεν για παιδιά και 31 μεταφράσεις λογοτεχνικών έργων. Επίσης, έχει κάνει 3 ατομικές εκθέσεις ζωγραφικής, και έχει γράψει σενάρια για το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, καθώς και πολλά τραγούδια.
You Might Also Like

Γεωργία Παπαδάκη: ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ κ. ά.

Γρηγόρης Τεχλεμετζής: Τα Λογοτεχνικά Περιοδικά και ο ρόλος τους: Γιάννης Πατίλης, Μικρός τύπος: Το Λογοτεχνικό Περιοδικό, θεωρία και ασκήσεις, Εκδόσεις Ύψιλον 2013

Γιώργος Δρίτσας: Για τη θεατρική παράσταση «Δώδεκα: Oι Τελευταίες ώρες του Roger Casement» στο Θέατρο Δρόμος
