You are currently viewing Παρουσίαση της τρίτομης Ποιητικής Ανθολογίας “Ταξιανθίες” του Βάλτερ Πούχνερ στο Εθνικό Θέατρο: 10/10/ 2024

Παρουσίαση της τρίτομης Ποιητικής Ανθολογίας “Ταξιανθίες” του Βάλτερ Πούχνερ στο Εθνικό Θέατρο: 10/10/ 2024

O Βάλτερ Πούχνερ και ο εκδοτικός οίκος ΟΤΑΝ σας προσκαλούν στην παρουσίαση   της τρίτομης ποιητικής ανθολογίας «ΤΑΞΙΑΝΘΙΕΣ» του ομότιμου και επίτιμου καθηγητή του ΕΚΠΑ

                                                     ΒΑΛΤΕΡ ΠΟΥΧΝΕΡ

 

Η εκδήλωση,  θα γίνει στο Εθνικό Θέατρο (κτίριο Τσίλερ), στην αίθουσα εορταστικών εκδηλώσεων στον πρώτο όροφο του κτιρίου της οδού Αγίου Κωνσταντίνου 22, στις 10 Οκτωβρίου 2024, 7 μ. μ.

 

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο συγγραφέας, κριτικός λογοτεχνίας και εκδότης Δρ. ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΟΥΣΜΟΥΤΗΣ και ο ποιητής και κριτικός Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΡΑΣ. Κείμενα και ποιήματα θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ και ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΙΛΑΛΗ καθώς και ο ΒΑΛΤΕΡ ΠΟΥΧΝΕΡ.

 

Μουσικά ιντερλούδια, συντεθειμένα ειδικά για αυτή τη βραδιά, θα ερμηνεύσει με την Αρχαία Ελληνική Λύρα ο συνθέτης και λυριστής ΝΙΚΟΣ ΞΑΝΘΟΥΛΗΣ.

 

Την εκδήλωση συντονίζουν ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΡΑΣ και ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΟΥΣΜΟΥΤΗΣ.

Παυλίνα Παμπούδη

Η Παυλίνα Παμπούδη σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου (Ιστορία – Αρχαιολογία) και παρακολούθησε μαθήματα Μαθηματικών στη Φυσικομαθηματική Σχολή και ζωγραφικής στην Σχολή Καλών Τεχνών στην Αθήνα και στο κολέγιο Byahm Show School of Arts του Λονδίνου. Έχει εκδώσει μέχρι στιγμής 15 ποιητικές συλλογές, 3 βιβλία πεζογραφίας, περισσότερα από 40 βιβλία δήθεν για παιδιά και 31 μεταφράσεις λογοτεχνικών έργων. Επίσης, έχει κάνει 3 ατομικές εκθέσεις ζωγραφικής, και έχει γράψει σενάρια για το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, καθώς και πολλά τραγούδια.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.